FizzWizzPop som kapten för barnunderhållning på Viking Line

Trolleri på Viking Line

Fartyget Cinderella

Fartyget Cinderella går mellan Stockholm–Mariehamn året runt. Det rymmer hela 2560 passagerare och 100 personbilar. Fartyget har taxfree-butiker, nattklubb, nöjeskafé, och det var till och med huvudperson i en dokusåpa i några år.

Från Viking Lines hemsida

Behovet av bra och proffsig underhållning är stort på en sådan nöjeskryssning, så Viking Line engagerar massor av artister. Inte bara till nattklubbsshowerna, utan även till barn- och familjeshower.

Så det var kanske inte helt oväntat att ett bekant ansikte dök upp på Viking Lines hemsida tidigare i år. Ja, FizzWizzPop (som vanligtvis gör Barnkalas) engagerades av Viking Line för att underhålla fartyget Cinderellas alla mammor, pappor och barn, under sista veckan i Oktober 2023. Två föreställningar per dag, samt två “walk-around” close-up shower.

Som en extra arbetsseger, så gjordes samtliga föreställningar på ren svenska, och hundratals svenska barn och familjer satt hänförda vid FizzWizzPops shower, och många ville boka henne till sina egna barnkalas och familjeevent.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *