POP – Subtopia

Laddar Evenemang

Pop! – En magishow på Loftet

19 augusti @ 14:30 15:30

Välkommen till FizzWizzPops magiska värld. Denna förunderliga figur är som en blandning av Pippi Långstrump, Gollum och en påse älvstoft.

Som alla mytiska väsen, så måste FizzWizzPop ses för att bli trodd. Men vad händer när hon slutar tro på sig själv? Om man slutar tro på sig själv, så bleknar ens magi bort. FizzWizzPop har ingen aning om varför hennes magi så ofta går fel… och hon behöver din hjälp för att upptäcka att hennes magiska krafter och att tro på sig själv är två sidor av samma mynt. Vill du hjälpa henne?

Vad är “POP”?
POP! är en 45 minuter lång barn- och familjeföreställning med tokstolligheter, humor och massor av trolleri. Den passar för barn från 4 år och uppåt, samt deras föräldrar.

Vem är FizzWizzPop?
FizzWizzPop är en professionell trollkonstnär från Belfast, Nordirland, som håller på att flytta till Sverige. Någon kanske känner igen henne från svenska Talang på TV4, där hennes vuxna ‘alter ego’ Nikola Arkane framgångsrikt tog sig till semifinal.
Premiären av “POP!” är extra spännande, då det är allra första gången som en hel FizzWizzPop-föreställning görs helt på svenska.

Biljetter
Biljetter kan köpas här nedanför. Det går också att köpa kontant på plats, men de med exakt växel har förtur.

Partners
Föreställningen ges i samarbete med Subtopia.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
POP! – 19 Augusti, Loftet Subtopia
Magishow med FizzWizzPop
80 kr inkl. moms
84 tillgängliga

Loftet, Subtopia

Rotemannavägen 10
Norsborg, 145 57 Sverige
+ Google Map
+46 859907530
Visa Plats-webbplats

Showdetaljer


Datum & tid:

19 augusti @ 14:30 15:30

Pris:

80.00kr

Arrangör

Nikola Arkane

076-7055253

Visa Arrangör-webbplats